Maanrakennus- ja konepalvelut

Palvelemme laajasti Oulun seudulla:
Kempele, Tyrnävä, Liminka, Pulkkila, Haukipudas, Oulunsalo

Maanrakennus- ja konepalvelut Oulun seudulla

Ramtor Oy on maanrakennus- ja konepalvelua tarjoava yritys Kempeleestä. Tarjoamme kokonaisvaltaista maanrakennusurakointia yksityisille kotitalouksille, yrityksille ja kunnille. Tunnemme hyvin tehdasalueiden toimintalogiikan, joten otamme mielellämme töitä vastaan myös teollisuusalueilta. Käytössämme on monipuolinen kalusto, johon kuuluu mm. kaivinkoneita, pyöräkuormaajia, vaihtolava-autoja ja kasettiautoja.

Rakennusten pohjatyöt

Teemme rakennusten pohjatöitä kaikissa mittaluokissa. Teemme laadukkaasti kesämökkien, omakotitalojen kuin tehdashallienkin pohjatyöt. Olemme toteuttaneet myös rivitalojen ja kerrostalojen pohjia. Ota yhteyttä, kun haluat sujuvaa ja ammattitaitoista pohjarakennuspalvelua.

Salaojat ja hulevesijärjestelmät

Rakennamme rakennusten salaojajärjestelmiä pienessä ja suuressa mittakaavassa. Voimme toteuttaa omakotitalojen, kerrostalojen, teollisuusrakennusten ja julkistilojen salaojajärjestelmät. Oikein rakennettu salaojajärjestelmä auttaa pitämään rakennukset kuivina ja ennaltaehkäisee kosteusvaurioita.

Toteutamme myös hulevesijärjestelmiä ja kunnostamme piha-alueita. Toimiva hulevesijärjestelmä ehkäisee sade- ja sulamisvesien aiheuttama tulvimista ja maaperän kulumista. Voimme rakentaa hulevesijärjestelmiä taajamiin, yksityisille tonteille, teollisuusalueille ja maataloudelle.

Viherrakentaminen

Teemme viher- ja ympäristörakentamista pienille ja suurille tonteille. Multaamme pihat puolestasi, vaihdamme massat, ja rakennamme hulevesijärjestelmät. Toteutamme myös viheralueet ja istutamme puut puolestasi.

Voimme toteuttaa piha-alueen viherrakennustyöt asiakkaan suunnitelman mukaisesti. Jos valmista suunnitelmaa ei ole, voimme laatia sellaisen yhdessä.

Mökkitiet, rannan ruoppaus ja pohjatyöt

Tarjoamme ruoppauspalvelua yksityisrannoille Oulun seudulla. Jos mökkirantasi vesirajaa pitää syventää tai puhdistaa – ota yhteyttä. Huomioithan, että rantaruoppaukseen saattaa tarvita luvan paikallisilta viranomaisilta.

Rakennamme tontillesi mökkitiet ja rakennusten pohjatyöt.

Kysy lisää

Työskentelemme laatu edellä ja joustamme tarpeen mukaan.
Ota rohkeasti yhteyttä ja laitetaan urakka rullaamaan!