Kuljetuspalvelut Kempeleestä

Palvelemme laajasti Oulun seudulla:
Kempele, Tyrnävä, Liminka, Pulkkila, Haukipudas, Oulunsalo

Kuljetuspalvelua maanrakentajille ja kotitalouksille

Ramtor Oy on kuljetuspalvelua tarjoava maanrakennusalan yritys Kempeleestä. Ammattitaitoiset kuljettajamme hoitavat sekä kevyitä että raskaita kuljetuksia. Nykyaikaisella kalustollamme hoituu siirtotyöt myös pehmeillä mökkitonteilla. Kuljetuspalveluna tarjoamme myös työkoneiden siirtokuljetuksia.

Maa- ja kiviaineskuljetukset

Kuljetamme maa- ja kiviainesta täysperä- ja nuppiautoilla asiakkaiden tarpeiden mukaan viikon jokaisena päivänä. Teemme hiekka- ja kiviaineskuljetuksia tarvittaessa kaikkialle Suomeen. Meiltä saa myös multaa, kuorikatetta ja muut viherrakennusainekset. Soita ja pyydä tarjous!

Työkoneiden ja pienrakennusten siirrot

Tarvitsetko työkoneiden siirtopalvelua? Voimme helpottaa kiireitä kuljettamalla pyöräkuormaajat ja kaivinkoneet työmaille puolestasi. Meiltä sujuu myös pienten rakennusten kuljetukset Voimme siirtää esim. ulkosaunat, leikkimökit ja grillikodat kokonaisina perille asti.

Siirrot ahtailla tonteilla

Ahtaissa ja haastavissa paikoissa voimme tehdä siirtoja traktorimönkijällä. Peräkärryllä siirtyy näppärästi esimerkiksi puukuormat. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi.

Kysy lisää

Työskentelemme laatu edellä ja joustamme tarpeen mukaan.
Ota rohkeasti yhteyttä ja laitetaan urakka rullaamaan!